Jídelní lístek

Menu

Předkrmy:
Tomatová polévka s mascarpone 95,-
Vitello tonnato 225,-
Calamari fritti s pikantní aioli 245,-
Antipasto misto 195,-
Pečené krevety s chilli 265,-

Pasta:
Spaghetti frutti di mare nebo s krevetami 295,-
Casarecce Arrabiata 165,-
Lasagne bolognese 185,-
Risotto s chřestem a parmezánem 195,-

Hlavní chod:
Vitello al limone – telecí na citronech, šťouchaný brambor 325,-
Bistecca – nízký roštěnec, omáčka se zeleným pepřem, pečený brambor 315,-
Tagliata di vitello – plátky telecí svíčkové na rukole 345,-
Pražmá královská plněná sýrem provolone a špenátem – 335,-

Dezerty:
Panna cotta s malinami 125,-
Čokoládový dort s višněmi 145,-
Ananasové carpaccio s mascarpone 135,-
Sorbet 90,-/125,-
Domácí chléb s dipem 65,-