Silvestr 2016

Vážení hosté a přátelé,

Náš skvělý tým v kuchyni pod vedením Karla Suchého, pro Vás připravil 6ti chodové silvestrovské menu s vinným párováním. Informace ohledně rezervací níže.

Menu

  • Kreveta obsiblue z Nové Kaledonie, černý kaviár malossol, jeruzalémský artyčok
  • Terina z kachních jater Foie gras s datlovým Panettone, kdoulové želé, rakytník
  • Agnolotti plněné telecími žebry, lanýžové velouté, hrášek, pečené pioppini
  • Citrusový sorbet, aronie, dehydrované maliny
  1. Hovězí Rib eye Iberico Sous vide, batátové pyré, chipsy, hovězí jus, šalotka
  2. Pošírovaný kanadský humr, beurre blanc, černá kapusta, fenyklový krém, kořenová zelenina
  • Jasmínová Panna cotta, čokoláda valrhona, pistáciová zmrzlina, křupavé cantuccini, Grappa Marzadro Le dic´Otto Lune

Cena menu: 2690 Kč

Vinné párování

  • Berlucchi Brut Nature 2009, Franciacorta Lombardia 1cl
  • Gewurztraminer, Sct. Valentin, St. Michael Eppan, Alto Adige 1cl
  • Nebbiolo d´Alba, Renato Conrino, Piemonte 1cl
  1. San Leonardo, Tenuta San Leonardo, Alto Adige 1cl
  2. Benefizio, Castelo di Pomino Frescobaldi, Toscana
  • ˇLe Giareˇ Amarone Marzadro 0.4cl

Cena vinného párování: 1490 Kč

Rezervace

Pokud se vám s námi budete chtít strávit Silvestr a rezervovat si stůl u nás v restauraci, pošlete nám email nebo se zastavte osobně. Na tento večer nepřijímáme rezervace telefonicky. Pro uskutečnění rezervace požadujeme zálohu 1000 Kč na osobu, ta je splatná na náš bankovní účet nebo hotově.

Více info na: ristorantepagana@gmail.com

Restaurace bude otevřena od 18.00 hod do 23.00 hod.

Share this post