Vážení zákazníci a naši přátelé,

rádi bychom Vás informovali, že budeme mít otevřeno vyjímečně i na Velký pátek 25.3.2016 a Velikonoční pondělí 28.3.2016.

Pátek 25.3.2016    – 11:00 – 15:00 a 18:00  – 23:30
Sobota 26.3.2016  – zavřeno
Neděle 27.3.2016  – zavřeno
Pondělí 28.3.2016 – 11:00 – 15:00 a 18:00  – 23:30

Kuchyň otevřena do 22:00.

Rodina Pagana


Náš skvělý kuchařský tým v čele s Karlem Suchým pro Vás připravil na sv.Valentýna 5ti chodové menu:

Amuse bouche

Buratta s grepfruitem, salátkem z polníčku, praženými pistáciemi a sladkou bazalkou

Krémová polévka z jeruzalémského artyčoku s krevetovým tataráčkem a fregolou

Citronový sorbet

a) Pomalu počené hovězí Brasato s jemným pyré z pastiňáku, křupavou kořenovou zeleninou a karotkovou emulzí

b) Grilovaný losos „label rouge“ s květákovým krémem, rajčatový ceviche a salsou verde

Levandulová panna cotta s mákem a ostružinami, dekorovaná bílou belgickou čokoládou

Cena za osobu 1 250 Kč 

V ceně nejsou zahrnuty nápoje ani vína, parující vinný lístek připravujeme a již brzy zveřejníme.

Rezervace přijímáme ode dneška na telefonu 00420 224 056 300 nebo na emailu: ristorantepagana@gmail.com
Těšíme se na Vás

Ristorante Pagana


POZOR POZOR VŠICHNI ZAMILOVANÍ

I když svátek zamilovaných tento rok připadá na neděli, rozhodli jsme se pro Vás restauraci otevřít a připravit Valentýnské menu s vinným párováním.
Bližší info už brzy na našich stránkách nebo zde na facebooku.
Rezervace začínáme přijímat v týdnu od 25.1.2016.

Těšíme se na Vás

Ristorante Pagana


Pozor pozor,

Celý týden budete u nás moci ochutnat v rámci naší speciální nabídky kilový french rack cut z Australského plemene black angus.

Tento krásný kus masa zraje až 6 týdnů, je určen pro 2-4 osoby a podáváme ho s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami grenaille.

12469447_901720433269813_3173969944949432440_o