Jídelní lístek

Menu 2018

Předkrmy:

  • Krevety, Avokádo, cizrna, Chorizo, salsa verde 325,-
  • Hovězí tatarák, lišková majonéza, marinovaná hlíva královská 355,-
  • Uzený pstruh, slaný Zabaglion krém, chips z žitného chleba 285,-
  • Rozinky, lískové ořechy, modrý sýr, jablko Greni smith 265,-

Polévky:

  • Bažantí vývar,hrášková raviola s masem, kapka koňaku 155,-
  • Polévka z pečeného květáku, mušle sv. Jakuba, tatarák z marinovaného artyčoku a rajčat 165,-

Pasta:

  • Ravioli s krabím masem, dýňové pyré, krevetová pěna, granátové jablko 345,-
  • Risotto s uzenou řepou, čerstvá buratta, ořechy 275,-
  • Papardelle, kachna, lardo, cibulky cipottle 285,-
  • Pachcheri, ragú se Smuhy, rajčat, lilku, česneku, bazalky, kapary 355,-
  • Sepiové Linguine, mořské plody, čekanka 375,-

Hlavní chod:

  • Jelení hřbet (sous-vide), Foie gras pěna, květákové pyré, glazírované kaštany, romanesco 575,-
  • Grilovana Smuha(Ombrina), pečené máslo, zeleninová caponata, omáčka z uzených paprik 485,-
  • Hovězí svíčková (sous-vidde), parmezánová krusta, kroupové risotto s hříbky, omáčka z pečeného česneku     559,-
  • Telecí ořech, omáčka Bagna càuda, pečený brambor, zelenina   395,-

Dezerty:

  • Čokoládový fondán s nugátem, švestky   215,-
  • Ricotta, karamel, ořechy, pistáciová houba   195,-
  • Citrónový koláč, lesní ovoce 245